تورهای چین: ارتباط افزایش کرونا در چین با واردات گوشت یخ زده
به گزارش تور آلمان ارزان، بر اساس نتایج یک پژوهش که به تازگی به وسیله دانشمندان بریتانیایی و چینی در مجله علم (Science) آمریکا منتشر شده ممکن است شیوع ویروس سارس-کو- 2 در چین با کالاهای یخ زده وارداتی در ارتباط باشد.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رادیو بین المللی چین، در این پژوهش با اسم منشاء حیوانی ویروس سارس-کوو-2، ضمن آنالیز ویروس کرونای مربوط به سارس منشاءهای حیوانی این گونه از ویروس کرونای نو مورد آنالیز قرار گرفته و این گونه نتیجه گیری شده که انتقال حیوان به انسان در اثر ارتباط با حیوانات زنده آلوده محتمل ترین دلیل شروع همه گیری کووید-19 است.
اما در ادامه آن آمده که در عین حال، با توجه وجود یک زنجیره بزرگ عرضه کالاهای یخ زده . . . امکان شروع شیوع همه گیری سارس-کوو-2 از لاشه در معرض آلودگی حیوانات یخ زده که برای مصرف انسانی و یا حیوانی مورد استفاده قرار می گرفته اند را هم نمی توان نادیده گرفت.
در این گزارش بعلاوه یادآوری شده پس از شیوع تب خوکی آفریقایی در سال 2019 که منجر به کمبود شدید گوشت خوک در چین شد، مردم چین بیشتر در معرض استفاده از گوشت حیوانات وحشی قرار گرفتند و درعین حال بخشی از گوشت مورد احتیاج با افزایش واردات فرآورده های فراوری شده با گوشت ماکیان، گوشت گاو و انواع ماهی از بازارهای بین المللی تأمین شد.
در ادامه گزارش یادشده با اشاره به آنالیز شرایط بیماران چینی قرار گرفته در معرض فرآورده های یخی وارداتی این چنین نوشته که در نتیجه، همین موضوع باعث افزایش احتمال قرار گرفتن انسان در معرض آلودگی به پاتوژن های حیوانی از جمله سارس-کوو-2 به وسیله حیوانات اهلی و وحشی آلوده می توانستیم باشیم و این گروه از بیماران آشکارا به خاطر کار با غذاهای یخ زده، بسته بندی این فرآورده ها و تماس با سطوح انبارها و یخچال ها بیمار شده اند.
منبع: خبرگزاری تسنیم