سریال بانوی عمارت؛ روایت عاشقانه ای در دل تاریخ

به گزارش تور آلمان ارزان، روزنامه خراسان - مائده کاشیان: در سال های اخیر مخاطبان به سریال های تاریخی علاقه نشان داده اند و این سریال ها مخاطبان قابل توجهی داشته اند. از میان سینماگرانی که در طول سال های گذشته، سریال تاریخی ساخته اند می توان به زنده یاد ضیاءالدین دری، مسعود جعفری جوزانی، داود میرباقری، حسن فتحی، کمال تبریزی، کیانوش عیاری و... اشاره نمود که آثار درخشان و ماندگاری خلق نموده اند. سریال بانوی عمارت به کارگردانی عزیزا... حمیدنژاد، جدیدترین سریالی است که در دوره قاجار می گذرد. این سریال مدتی است که پخش خود را آغاز نموده و با آغاز خوبی که داشته، بعد از حدود 10 قسمت پیروز شده جای خود را در میان مخاطبان پیدا کند. در این مطلب نگاهی به نقاط قوت و ضعف این سریال داشته ایم که در ادامه می خوانید.

سریال بانوی عمارت؛ روایت عاشقانه ای در دل تاریخ

انتخاب خوب بازیگران

برای شخصیت های اصلی و مهم سریال بانوی عمارت یعنی ارسلان میرزا و افسرالملوک، بازیگران بسیار خوبی انتخاب شده اند. حسام منظور بازیگر نقش ارسلان میرزا فعالیتش را از تئاتر آغاز نموده و سابقه چندین ساله در زمینه بازیگری تئاتر دارد. او به پشتوانه همین سابقه تئاتری خود، در نقش ارسلان میرزا بسیار خوش درخشیده است. شخصیت ارسلان میرزا دو روی مختلف دارد. یک روی شخصیت او عاشق پیشه و مهربان است و روی دیگر بدجنس و جدی است که این بازیگر در ارائه هردوی این ها پیروز بوده است. حسام منظور علاوه بر بازی، صدای خوبی هم دارد که همه این ها او را به یک شازده واقعی تبدیل نموده است. پانته آ پناهی ها نیز چهره بسیار مناسبی برای شخصیت یک خانم ایرانی در دوره قاجار دارد و به خوبی نقش زنی مغرور را که به جاری بودن خون قاجار در رگ هایش می نازد و اهل دسیسه چینی هم است، بازی نموده است.

قصه ای مجذوب کننده و پرکشش

سریال بانوی عمارت با یک ماجرای عاشقانه در دل تاریخ آغاز شد و همین آغاز خوب، توجه مخاطب را در قسمت های ابتدایی سریال به خود جلب کرد. مبهم بودن سرنوشت فخرالزمان، اتفاقات تاریخی آن دوره مانند کشته شدن ناصرالدین شاه و تاثیر آن در تاریخ، شخصیت های جدیدی که به تازگی وارد قصه شده اند، همه و همه دست به دست هم داده اند تا مخاطب شاهد یک قصه پرکشش و مجذوب کننده باشد.

ادبیات ساده و روان شخصیت ها

قرار نیست چون سریال تاریخی است، دیالوگ ها پر از کلمات سخت و غیرقابل فهم باشد. یکی دیگر از ویژگی های مثبت این سریال این است که ادبیات شخصیت ها نه آن قدر سخت است که مخاطب از شنیدن آن ها حوصله اش سر برود یا درک درستی از محتوای دیالوگ ها نداشتهباشد، نه آن قدر امروزی است که تناسب نداشتن آن با ادبیات مردم در دوره قاجار، توی ذوق بزند.

حضور سینمایی ها در تلویزیون

در میان بازیگران فیلم، نام دو بازیگر سینما دیده می گردد که اولین حضورشان را در تلویزیون با سریال بانوی عمارت تجربه نموده اند. پانته آ پناهی ها که نقش افسرالملوک را بازی می نماید، فیلم هایی مانند نفس، لاک قرمز و سریال شهرزاد را در کارنامه خود دارد. علاوه بر او، غزل شاکری هم که با سریال شهرزاد نامش بر سر زبان ها افتاد و مورد توجه نهاده شد، در بانوی عمارت نقش بهجت الملوک را بازی می نماید و برای اولین بار در تلویزیون دیده می گردد. استفاده از این دو چهره سینمایی در بانوی عمارت انتخاب مناسب و مجذوب کنندهی بوده است.

آهوی خسته عمارت

یکی از انتخاب هایی که به سریال لطمه زده است، انتخاب نیکی نصیریان به عنوان بازیگر نقش آهو است. شخصیت آهو نقش موثری در قصه دارد، او دختر قوی، شجاع و جسوری است که از همان ابتدا چند اتفاق مهم و تاثیرگذار در روند قصه را رقم زد. چهره خالی از احساس و بازی یکنواخت نیکی نصیریان باعث شده شخصیت آهو با وجود اهمیتش، در قصه باورپذیر نباشد و به میزان کافی دیده نگردد.

ضعف طراحی لباس

به طور کلی طراحی صحنه و چهره پردازی بازیگران سریال بانوی عمارت قابل قبول است اما طراحی لباس شخصیت ها در برخی از صحنه ها کمی ایراد دارد. مثلا نوع گریم و پوشش شخصیت فخرالزمان در شب عروسی اش بسیار امروزی بود و شباهت زیادی به لباس عروس در دوره قاجار نداشت. حتی تور و تاجی که روی سر فخرالزمان قرار داشت، کاملا مشابه عروس های دوره حال است و همین مسئله باورپذیری مجلس عروسی در دوره قاجار را که سریال به تصویر می کشد، سخت می نماید.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 14 مهر 1403 بروزرسانی: 14 مهر 1403 گردآورنده: berlinro.ir شناسه مطلب: 2546

به "سریال بانوی عمارت؛ روایت عاشقانه ای در دل تاریخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سریال بانوی عمارت؛ روایت عاشقانه ای در دل تاریخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید