80 درصد حاوی فتالات بودند که با افزایش خطر ابتلا به آسم مرتبط است
به گزارش تور آلمان ارزان، این محققان 64 مورد پرطرفدار از منوی مک دونالد مثل برگر کینگ، پیتزا هات، دومینو، تاکوبل و چیپوتل را آزمایش کردند و متوجه شدند که حاوی فتالات (ترکیباتی که پلاستیک را انعطاف پذیر و نرم می کند) هستند.
اقلامی که با گوشت تهیه شده سطوح بالاتری از فتالات داشته و سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا پنیر کمترین فتالات را دارا هستند.
بنابراین، فقط کلسترول، کالری و کربوهیدرات موجود در فست فودها نیست که مردم باید نگران آن باشند، باید درباره ماده شیمیایی فتالات موجود در این غذاها نیز نگران بود.
منبع: خبرکانادا
انتشار: 1 دی 1400
بروزرسانی: 1 دی 1400
گردآورنده: berlinro.ir
شناسه مطلب: 2114
به "80 درصد حاوی فتالات بودند که با افزایش خطر ابتلا به آسم مرتبط است" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "80 درصد حاوی فتالات بودند که با افزایش خطر ابتلا به آسم مرتبط است"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید