طرز تهیه پیراشکی تره و گوشت با خمیر خونگی در 10 مرحله ساده

به گزارش تور آلمان ارزان، پیراشکی گوشت و سبزیجات یکی از در سراسر دنیاست. یک فرمول کلی برای تمام پیراشکی ها وجود دارد: پیراشکی، از یک خمیر ساده تشکیل شده که داخل آن، با مواد مختلفی مثل گوشت، سبزیجات، قارچ، پنیر و … پر می شود. سپس خمیر به شکل رول یا نیم دایره ای پیچیده شده و در فر پخته یا در روغن سرخ می شود. یکی از خوشمزه ترین انواع پیراشکی، پیراشکی تره با گوشت است که درست کردن آن بسیار ساده است. در این مقاله از در ما طرز تهیه پیراشکی تره با گوشت و نکات تهیه و خوشمزه شدن این فست فود خانگی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پیراشکی تره و گوشت با خمیر خونگی در 10 مرحله ساده

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت و تره

مواد اولیهمیزان مورد نیاز
آرد سفید1 و نیم تا 2 لیوان فرانسوی دسته دار
آب ولرم4 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع نصف لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ3 عدد
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مایه میانی پیراشکی گوشت و تره

مواد اولیهمیزان مورد نیاز
تره تازه و ساطوری خرد شده7 قاشق غذاخوری
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
گوشت چرخ کرده200 گرم
پنیر پیتزا1 و نیم قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
سس دلخواهبرای سرو پیراشکی گوشت و تره

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان مورد نیاز برای پخت پیراشکی گوشت و تره: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه پیراشکی تره با گوشت

پیراشکی تره و گوشت را می توانید به عنوان ناهار یا شام مهمانی ها هم تهیه و سرو کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی تره با گوشت را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در ابتدا آرد را 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. آرد را کنار بگذارید. شکر و خمیر مایه را در یک لیوان بریزید و هم بزنید. سپس آب ولرم را به آنها اضافه کنید. روی لیوان را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه عمل کند و روی آن کف ایجاد شود.

در صورت تمایل می توانید آرد و شکر را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.

مرحله دوم: خمیر پیراشکی را درست کنید

در یک کاسه، مخلوط خمیر مایه، آب و شکر را بریزید. روغن مایع را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را بشکنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و سفیده ها از لختگی بیرون بیایند.

به این مخلوط، آرد را به تدریج اضافه کنید. ممکن است به همه آرد نیاز پیدا کنید. بعد از هر بار افزودن آرد، آنها را هم بزنید تا در نهایت یک خمیر منسجم داشته باشید که به دست نمی چسبد.

تخم مرغ و روغن مایع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: خمیر پیراشکی را استراحت دهید

بعد از اینکه خمیر آماده شد، آن را در وسط کاسه جمع کنید. روی ظرف را با یک پارچه یا سلفون بپوشانید و در جای گرم یا در دمای محیط بگذارید. حدود 1 ساعت صبر کنید تا حجم خمیر بیشتر شود. در این مدت، مواد میانی پیراشکی را آماده کنید.

مرحله چهارم: مواد میانی پیراشکی را آماده کنید

تره را بشویید و بعد از اینکه آب خود را از دست داد، آن را ساطوری و ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه، میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را در آن بریزید و تفت دهید تا کاملا سبک و شیشه ای شود.

می توانید پیاز داغ آماده را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های خریداری کنید.

مرحله پنجم: مواد میانی پیراشکی را تفت دهید

در ادامه، گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید. گوشت را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سفید شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت برود.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه گوشت چرخ کرده روی حرارت ملایم بپزد. در این مدت درب تابه را هم بگذارید و هر از گاهی گوشت چرخ کرده را هم بزنید.

گوشت چرخ کرده مخلوط را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای می توانید تهیه کنید.

مرحله ششم: تره را اضافه کنید

بعد از تفت خوردن و پختن گوشت چرخ کرده، تره های ساطوری شده را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر صبر کنید تا تره ها هم طعم خامی شان گرفته شود. نمک را اضافه کنید و بعد از تفت دادن، شعله را خاموش کنید تا کمی از دما بیفتند.

مرحله هفتم: خمیر پیراشکی را فرم دهید

بعد از اینکه خمیر پیراشکی آماده شد، روی آن را باز کنید و دوباره کمی ورز دهید تا حباب های آن خارج شود. به میزان یک نارنگی از مایه خمیر بردارید. روی یک سطح را آردپاشی کنید. خمیر را بین دست هایتان گلوله کنید و روی سطح بگذارید. با وردنه خمیر را باز کنید تا نازک شود. همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید.

مرحله هشتم: مواد میانی پیراشکی را در خمیر بریزید

در این مرحله، یکی از خمیرها را بردارید و میزانی از مایه گوشت و تره را یک سمت خمیر بریزید. روی مواد را میزانی پنیر پیتزا بریزید. لایه خالی خمیر را روی مواد برگردانید. سپس با دست یا چنگال، دو لایه خمیر را روی هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. همه پیراشکی ها را به همین شکل درست کنید.

انواع پنیر پخت و پز را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید خریداری کنید.

مرحله نهم: پیراشکی تره با گوشت را بپزید

وقتی همه پیراشکی ها را درست کردید، کف یک سینی فر را با کمی روغن چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. سپس پیراشکی ها را در سینی فر بچینید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. بعد روی پیراشکی ها را با برس آشپزی، کمی روغن مالی کنید. فر که گرم شد، سینی پیراشکی ها را در طبقه وسط آن بگذارید.

مرحله آخر: پیراشکی تره را سرو کنید

حدود 20 دقیقه صبر کنید تا پیراشکی ها بپزند و پنیر داخل آنها ذوب شود. در 2 تا 3 دقیقه پایانی، گریل را روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی شود. سپس پیراشکی ها را از فر بیرون بیاورید و با سس دلخواه () خود به صورت گرم سرو کنید.

برای خرید انواع سس غذا و ساندویچ می توانید از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری اقدام کنید.

روش تهیه پیراشکی تره با گوشت بدون فر

اگر به هر دلیلی نمی خواهید از استفاده کنید یا دسترسی به فر ندارید، بعد از اینکه پیراشکی های گوشت و تره را آماده کردید، در یک تابه عمیق، میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

سپس پیراشکی ها را در روغن بگذارید. یک طرف آنها که طلایی شد، سمت دیگر را هم سرخ کنید. پیراشکی ها را بعد از سرخ کردن، روی یک دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد با سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پیراشکی تره با گوشت

  • خمیر پیراشکی را می توانید به صورت آماده از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید و مواد داخلی را در آن بریزید و بپیچید.
  • به جای خمیر مایه می توانید از بیکینگ پودر استفاده کنید. در این صورت، در اواخر تهیه خمیر، بیکینگ پودر را اضافه کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد.
  • در مایه پیراشکی تره با گوشت می توانید از مواد دلخواه یا سبزی های معطر دیگر هم استفاده کنید. مثلا می توانید از قارچ سرخ کرده، سیب زمینی آبپز، نخود فرنگی و … هم به کار ببرید.
  • اگر تره تازه ندارید، می توانید از تره خشک استفاده کنید. در این صورت، میزان تره را کمی کمتر در نظر بگیرید.
  • برای طرز تهیه پیراشکی تره با گوشت به صورت رولی، خمیر پیراشکی را به صورت مستطیلی باز کنید و خمیر را به قطعات مستطیلی کوچک تر برش بزنید. سپس مواد پیراشکی را در هر خمیر مستطیلی بریزید و کناره های خمیر را روی مواد بگذارید و خمیر را بپیچید تا رول شود. در آخر وقتی رول های پیراشکی را آماده کردید، آنها را در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن پیراشکی تره با گوشت

چرا پیراشکی خشک می شود؟

  • دلیل خشک شدن پیراشکی گوشت و تره یا هر پیراشکی دیگری، به عمل نیامدن خمیر مایه است. اگر به میزان کافی، خمیر مایه در آب ولرم و شکر، نماند و همچنین خمیر پیراشکی بعد از آماده شدن، به حد کافی استراحت نکند، خمیر آن خشک و سفت می شود.
  • همچنین ممکن است این اتفاق به خاطر استفاده از خمیر مایه تاریخ گذشته یا نامرغوب باشد.
  • خمیر پیراشکی باید نازک باشد. اگر خمیر آن ضخیم و کلفت باشد، پف نمی کند و سفت و خشک می شود.

چرا پیراشکی باز میشه؟

  • اگر خمیر پیراشکی کیفیت خوبی نداشته باشد یعنی خمیر مایه کهنه و از تاریخ گذشته باشد، چسبندگی آن از بین می رود.
  • خمیر پیراشکی را نباید برای طولانی مدت در هوای آزاد بماند. چون گلوتن آن از بین می رود و لایه های خمیر، بعد از چسباندن، باز می شود.
منبع: افق کوروش
انتشار: 18 دی 1403 بروزرسانی: 18 دی 1403 گردآورنده: berlinro.ir شناسه مطلب: 2609

به "طرز تهیه پیراشکی تره و گوشت با خمیر خونگی در 10 مرحله ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی تره و گوشت با خمیر خونگی در 10 مرحله ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید