اسامی 6 فیلم از بخش مروری بر آثار سینمای چین اعلام شد
به گزارش تور آلمان ارزان، به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، 6 فیلم گل های سرخ و برگ های سبز ساخته میائومیائو لیو، معمای حضور ساخته سونگ ون، عکاس ساخته وی ژانگ، آخرین وداع ساخته لینا وانگ، دوست عزیز من ساخته یانگ پینگ دائو، قدح بنوش ساخته سونتار گیال در بخش مروری بر آثار سینمای چین سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد. دیگر فیلم های این بخش متعاقباً اعلام خواهند شد.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
فیلم سینمایی گل های سرخ و برگ های سبز Red Flowers and Green Leaves (2018) ششمین کار بلند میائومیائو لیو است. او تدوینگر آثاری مهم همچون ضیافت (2006، برداشتی آزاد از هملت شکسپیر) و شیپور عقب نشینی (2007) ساخته ژیائوگنگ فنگ است که به همراه ژانگ ییمو و چن کایگه از کارگردانان نسل پنجم چین به شمار می رود. این فیلم در جشنواره پینگ یائو جایزه فیلم منتخب را دریافت نموده است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در روستایی مسلمان نشین در چین خانواده ای برای پسرشان ازدواجی را ترتیب می دهند و پسر در راه آشنایی با عروس به اسراری از عظیمان خانواده پی می برد.
فیلم سینمایی معمای حضور The Enigma of Arrival (2018) اولین فیلم بلند سونگ ون، دبیر یکی از جشنواره های مستقل سینمای چین است که قبلاً در مقام بازیگر فعالیت داشته است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: پس از گم شدن یک نفر از گروهی محبت آمیز، آنان دیگر یکدیگر را ندیده اند و اینک باز در کنار هم جمع شده اند. این فیلم برای نخستین بار در جشنواره بین المللی فیلم بوسان به نمایش در آمده است.
فیلم سینمایی عکاس The Photographer (2018) به کارگردانی وی ژانگ هفتمین فیلم بلند کارگردانی است که تا به امروز آثارش در جشنواره های جهانی مونترال و فجر و جشنواره های اجتماعی نیویورک و کودک چین صاحب جوایزی ارزشمند شده اند. در این فیلم وی ژانگ چهار دهه از زندگی یک عکاس را در ارتباط با خانواده و جامعه اش تصویر می نماید؛ چهار دهه ای که چین با تحولاتی عظیم و شگرف به لحاظ فن آوری، سبک زندگی و درآمد سرانه روبرو می گردد. برای بازگویی این تحول، کارگردان به همراه گروهی نویسنده فیلمنامه را هفده بار بازنویسی نموده و شهروندان معمولی را در بزنگاه های تاریخی به تصویر کشیده اند.
فیلم سینمایی آخرین وداع A First Farewell (2018) به کارگردانی لینا وانگ در بخش کودک و نوجوان (نسل ها) در جشنواره بین المللی فیلم برلین حضور داشته و جایزه خرس بلورین این بخش و جایزه ویژه داوران را دریافت نموده است. این فیلم همچنین جایزه بهترین فیلم آسیایی از جشنواره بین المللی فیلم توکیو را از آن خود نموده و در بخش مسابقه جشنواره هنگ کنگ نیز حضور داشته است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در روستایی مسلمان نشین در چین، عیسی از مادرش که بر اثر مننژیت گنگ و ناشنوا شده است، نگهداری می نماید. او به خاطر مادر مجبور به کوچ به شهر می گردد و باید به مدرسه چینی برود و زبان چینی بیاموزد.
فیلم سینمایی دوست عزیز من My Dear Friend (2019) ساخته یانگ پینگ دائو است و در جشنواره بوسان و پینگ یائو شرکت داشته است. پینگ دائو برای ساخت فیلم مستند رود زندگی در مجامع جهانی شهرت دارد و نخستین فیلم بلند داستانی خود با عنوان دوست عزیز من را در امسال کارگردانی نموده است.
در این فیلم دختری شهری به جستجوی نامزد گمشده اش به روستایی در جنوب چین می رود و با زوجی پیر که پدرعظیم و مادرعظیمِ دوست او هستند دیدار می نماید. او در جریان این سفر، حقایقی را درک می نماید و درمی یابد تاریخ می تواند تکرار گردد.
فیلم سینمایی قدح بنوش Ala Changso (2018) سومین ساخته سونتار گیال در مقام کارگردان است که در جشنواره هاینن چین برنده جایزه ویژه هنرمند جوان شده و در جشنواره بین المللی شانگهای جایزه عظیم هیأت داوران و جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت نموده است. این فیلم همچنین در جشنواره آسیا پاسیفیک حضور داشته است. فیلم قدح بنوش روایتگر زندگی زنی بیمار است که برای سفر زیارتی به لهاسا می رود و در طول راه رازهای گذشته اش آشکار می گردد.
سی و هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از 18 تا 26 آوریل 2019 (29 فروردین تا 6 اردیبهشت 1398) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می گردد.
منبع: خبرگزاری مهر