این مواد غذایی را هرگز منجمد نکنید!
به گزارش تور آلمان ارزان، همه ما می دانیم حجم مایعات با یخ زدن بالا می رود به همین دلیل بهتر است برای نگهداری مایعات در فریزر از یک ظرف بزرگ تر بهره ببرید.
فریز کردن مواد غذایی همیشه یکی از برترین روش ها برای نگهداری طولانی مدت غذا بوده است. صرفه جویی در زمان، هزینه و دسترسی به مواد غذایی خاص در تمام فصول از مزایای استفاده از روش فریز کردن مواد غذایی است. فقط ممکن است به اشتباه بعضی از مواد غذایی را فریز کنید. در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا با مواد غذایی که نباید فریز کرد آشنا می شوید.
سیب زمینی خام
سیب زمینی دارای حجم بالایی آب است، به همین علت در فریزر یخ می زند و بافت اولیه اش را از دست می دهد. سیب زمینی خام، پس از یخ زدن پلاسیده می گردد و طعم اولیه اش را ندارد. اگر می خواهید سیب زمینی را در فریزر قرار دهید، می توانید سیب زمینی را بپزید و سپس در فریزر بگذارید.
غذاهای کنسروی، خطر انفجار!
این مورد واقعا خطرناک است. ممکن است فریزر خود را از دست بدهید. قراردادن غذاهای کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ شدن آن ها شده و باعث منفجرشدن و یا شکستن قوطی می گردد.
سبزی ها و میوه های آبدار
میوه هایی که از درصد بالایی آب تشکیل شده اند مانند هندوانه را در فریزر قرار ندهید. این نوع از میوه ها یا سبزیجات پس از یخ زدایی شل و وارفته می شوند و قابلیت مصرف ندارند.
پیاز و سیر
فریز کردن پیاز و سیر باعث از بین رفتن انسجام بافت این دو سبزی می گردد. برترین محیط برای نگهداری پیاز و سیر محلی خشک، خنک و بیرون از یخچال است.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی در فریزر طعم و خواص خود را از دست می دهد. بعلاوه نگهداری گوجه خام در فریزر باعث آب انداختن آن می گردد.
شیر یخ زده!
شیر پس از یخ زدایی دیگر شفاف نیست و شکل بریده بریده پیدا می نماید. اگر تصمیم دارید از شیر در پخت وپز غذا بهره ببرید، می توانید از شیر یخ زده بهره ببرید. بااین حال، نباید فراموش کنید وقتی که می خواهید شیر را یخ زدایی کنید، باتوجه به مقدار ظرف، یک روز یا بیشتر باید شیر را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا یخ شیر به تدریج باز گردد.
تخم مرغ با پوست
زمانی که تخم مرغ را با پوست داخل فریزر قرار می دهید، مایعات درون آن به علت انجماد، حجیم تر می شوند. با افزایش حجم مایعات درون تخم مرغ، پوست آن هم ترک بر می دارد. خب متاسفانه بدترین قسمت این کار بوی وحشتناکی است که قرار است تا ماه ها از فریزر خود اسشتمام کنید. پیشنهاد می کنیم بیخیال این کار شوید.
خامه ترش
یخ زدن خامه ترش باعث بریده بریده شدن آن می گردد. حال می توانید خامه یخ زدایی شده را هم بزنید و سپس در پخت وپز غذا و درست کردن دسر از آن بهره ببرید، هرچند حتما مزه آن دیگر خیلی لذیذ نخواهد بود.
نوشیدنی های گازدار
فریز کردن نوشیدنی های گازدار به نظر خوب است؛ ولی بسته بندی این قوطی ها مخصوصا از نوع آلومینیومی آن بی تردید در فریزر منفجر خواهد شد و همه جا را آغشته به مواد چسبناک خواهد نمود. بهتر است این مواد را در یخچال نگهداری کنید. هرچند این نوشیدنی ها خیلی سالم نیستند، بهتر است آن ها را به سطل زباله منتقل کنید
پاستا یا ماکارونی پخته شده
قراردادن ماکارونی پخته شده در فریزر باعث پیدایش ماده ای شل و وارفته می گردد. قطعا روبه رو شدن با این غذا به جای این که اشتهای شما را بالا ببرد، آن را کاهش خواهد داد. البته چنانچه پاستای نیم پز را فریز کنید در زمان استفاده کافی است آن را داغ کنید. حتی چنانچه در کنار آن سس مخصوص نیز دارید می توانید آن را در قالب یخ بگذارید و در فریزر قرار بدهید. هنگامی که به آن نیاز داشتید فقط کافی است آن را روی پاستای خود بریزید و گرم کنید. بی شک از این غذای فوری لذت خواهید برد.
مواد غذایی داغ
فریز کردن مواد غذایی داغ باعث آلودگی محیط فریزر شما می گردد. غذاهای داغ سبب می شوند که دمای فریزر بالا رود. در دمای بالا میکروب ها قدرت رشد پیدا می نمایند. بنابراین ابتدا صبر کنید تا غذا خنک گردد سپس اقدام به فریز کردن آن کنید.
ماست
بافت ماست هم پس از یخ زدایی تغییر شکل می دهد، بریده بریده می گردد و قابل خوردن نخواهد بود. البته می توانید از آن در پخت وپز بهره ببرید، چون خوردن آن به تنهایی خیلی خوشمزه نیست.
قهوه
قراردادن قهوه در فریزر به شدت روی کیفیت آن اثر می گذارد. برعکس خیلی از مواد که ضروری است برای حفظ کیفیت در فریزر نگهداری شوند، نگه داشتن قهوه در فریزر باعث تغییر مزه و بوی آن می گردد و به همین علت اصلا توصیه نمی گردد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب تیز کردن چاقو در منزل بدون آسیب تماشا! را بخوانید.
منبع: پیام دلتا