خشکسالی و کم آبی عامل اصلی کاهش فراوری ماهی
به گزارش تور آلمان ارزان، مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت : خشکسالی و کم آبی عامل اصلی کاهش فراوری ماهی در استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرنگاران از کرمانشاه، سید فرزاد افضلی مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت : با ایجاد مکانیزاسیون و مدیریت مزارع می توانیم از تأثیر کم آبی و حوادث غیرمترقبه بر فراوری ماهی پیشگیری و محافظت کنیم.
او گفت : شهرستان های دالاهو و پاوه بیشترین فراوری ماهی و آبزیان را در استان کرمانشاه در ماهیان سردابی به خود اختصاص داده اند و شهرستان قصرشیرین در فراوری گونه های گرمابی شامل؛ آمور، کپور، فیتو، فاگ و بیگ هد فعال است.
مدیرکل شیلات کرمانشاه اضافه نمود: ماهیان و آبزیان حیاتشان در گرو وجود منابع آبی مناسب است و قطعاً کاهش این منابع چرخه فراوری را در استان کرمانشاه با مشکل رو به رو می نماید.
او ادامه داد: میانگین سرانه مصرف با افزایش فراوری در استان کرمانشاه، تا به امروز به 9 کیلو و 700 گرم رسیده است که امیدواریم تا خاتمه سال این میزان به 10 کیلوگرم برسد.
افضلی گفت: فرهنگ سازی مصرف آبزیان اخیراً باعث افزایش مصرف ماهی در استان کرمانشاه شده است و این قطعاً باعث افزایش سلامت جامعه می گردد .
د
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان