ساده ترین روش تهیه چیز کیک کدو حلوایی خوشمزه
به گزارش تور آلمان ارزان، چیز کیک کدو حلوایی یک دسر مجذوب کننده برای میز شب یلدا و سرو بعد از شام است. کدو حلوایی از جمله میوه هایی است که در شب یلدا با آن دسر تهیه می گردد. غیر از آن دسر با هندوانه و انار هم هواداران زیادی دارد. به خاطر خواصی که کدو حلوایی برای سلامتی دارد، پیشنهاد می کنیم اولویت شما تهیه دسر با کدو حلوایی باشد.
به طور کلی چیزکیک از دو لایه تشکیل شده؛ لایه اول اصطلاحا کراست (Crust) نامیده می گردد و همان لایه بیسکوییتی یا اسفنجی است و نگهدارنده لایه خامه ای محسوب می گردد. لایه دوم لایه پنیری یا لایه خامه ای است که با پنیر ماسکارپونه تهیه می گردد.
چیزکیک به دو صورت قابل پخت است؛ در حالت اول در یخچال و به یاری ژلاتین تهیه می گردد و در حالت دوم در فر تهیه می گردد و از تخم مرغ جهت ایجاد غلظت در بافت استفاده می گردد.
چیزکیک کدو حلوایی امروز ما جزو دسته دوم قرار می گیرد و در فر تهیه می گردد. بافت نرم و طعم پنیر ماسکارپونه به همراه لایه شیرین بیسکویتی ترکیب فوق العاده ای می گردد. آغاز فصل زمستان فرصت مناسبی برای تهیه این دسر است. در ادامه، با طرز تهیه یک دسر یلدایی همراه ما باشید.
مواد لازم برای لایه بیسکوییتی چیز کیک کدو حلوایی
- بیسکوییت پتی بور (خرد شده) دو پیمانه
- شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
- دارچین (آسیاب شده) یک دوم قاشق چای خوری
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله (آب شده) خرید آنلاین هشت قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پر کردن لایه وانیلی و لایه کدو حلوایی
- کدو حلوایی یک پیمانه
- شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
- پنیر ماسکارپونه کاله (نرم شده) خرید آنلاین 680 گرم
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
- جوز هندی (آسیاب شده) یک چهارم قاشق چای خوری
- کدو تنبل یک پیمانه
مواد لازم اختیاری برای تزیین
- خامه صبحانه کاله (همزده) خرید آنلاین دو پیمانه
- کاتلا (نرم شده) خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
مراحل تهیه چیزکیک کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه این چیزکیک کدو حلوایی خوشمزه اول از هر چیزی باید فر را روشن کنید و روی دمای 190 سانتی گراد تنظیم کمید. تا فر داغ می گردد به سراغ مراحل آماده سازی چیزکیک بروید.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ، بیسکوییت پتی بور را ریز خرد کنید. می توانید از یک گوشتکوب بهره ببرید. بعد از آن، شکر قهوه ای، دارچین و کره ذوب شده را در کاسه بریزید و با یاری یک همزن برقی یا با دست آغاز به همزدن کنید. مواد باید کاملا با هم ترکیب شوند. پس تا می توانید خوب هم بزنید.
مرحله سوم
در قالب کیک یا چیز کیک مخلوط تهیه شده مرحله قبل را خالی کنید. آن ها را در قالب خوب فشار دهید تا پخش گردد و یک لایه با ضخامت مناسب را ایجاد کند. لایه شما نباید خیلی هم نازک باشد که در فر ترک بردارد، خیلی هم نباید ضخیم باشد که خوب پخته نگردد.
مرحله سوم
پایه چیز کیک را به همراه قالب در فر قرار دهید. اجازه دهید تقریبا به مدت 12 دقیقه در فر بماند تا پخته گردد. این مدت بسته به فر شما می توانید کمتر یا بیشتر گردد. در این مدت به فر سر بزنید تا مطمئن شوید پایه چیز کیک پخته شده و نمی سوزد. بعد از پخته شدن پایه چیز کیک آن را از فر خارج کنید. کناری قرار دهید تا خنک گردد. سپس، دمای فر را به 160 درجه سانتی گراد کاهش دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله از طرز تهیه فیلینگ چیزکیک کدو حلوایی، نوبت به مخلوط کردن پنیر ماسکارپونه با شکر قهوه ای می رسد. با همزن برقی پنیر و شکر را خوب هم بزنید تا مواد شما یکدست شوند و کرم رنگ شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با همزن برقی خوب هم بزنید تا باز هم مواد یکدست شوند. یک و نیم پیمانه از مخلوط را در داخل قالب فر که حاوی پایه چیز کیک است بریزید.
مرحله پنجم
مخلوط به جای مانده، کدو حلوایی، دارچین و جوز هندی را به کاسه اضافه کنید و آغاز به همزدن کنید. پس از آن که مخلوط شما خوب هم خورد و خودش را گرفت، روی لایه اول چیز کیک بریزید و با لیسک آن را پخش کنید.
مرحله ششم
پای چیز کیک کدو حلوایی را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته گردد. در این مدت چند بار به فر سر بزنید تا پایه بیسکوییتی یا لایه بالای چیز کیک نسوزد.
مرحله هفتم
بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کنید و به کناری بگذارید تا خنک گردد. روی آن را با یک حوله بپوشانید و بین سه تا چهار ساعت آن را در یخچال نگهداری کنید.
مرحله هشتم
بعد از این مدت، چیزکیک کدوحلوایی شما اماده سرو است. می توانید مربای شیر را به عنوان تزیین روی کیک کمی گرم کنید تا نرم گردد. بعد روی چیز کیک بریزید: هم دسر را خوشمزه می نماید و هم به ظاهر چیز کیک رنگ و لعاب بیشتری می دهد. حتی می توانید خامه صبحانه را با همزن برقی هم بزنید و با ماسوره روی لایه بالایی چیزکیک را تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله