طرز تهیه چند نوع دسر شکلاتی
به گزارش تور آلمان ارزان، دسر شکلاتی جزو محبوب ترین دسر ها است که به شیوه های مختلفی تهیه می گردد. در این مطلب سه نوع از این دسر که بیشتر با ذائقه ایرانی هماهنگ هستند (دسر شکلاتی با وانیل، کرم شکلات و کرم رانوسه)، معرفی خواهند شد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - در تمام جهان شکلات جزو محبوب ترین خوراکی ها است، به طبع دسر شکلاتی نیز هواداران بسیاری دارد. این نوع دسر به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد که اگرچه در هر کدام طعم شکلات غالب است، اما مزه های متفاوتی دارند.
چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:
- دسر شکلاتی با وانیل
- کرم شکلات
- کرم رانورسه با شکلات
طرز تهیه دسر شکلاتی با وانیل
به منظور تهیه این دسر به نیم ساعت زمان (این مدت شامل زمانی که دسر باید در یخچال بماند تا سفت گردد، نیست) و مواد اولیه زیر احتیاج است.
مواد لازم | |
شیر | 2 لیوان |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 3 الی 4 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
خامه | 100 گرم |
شکلات تخته ای | 60 گرم |
وانیل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- ژلاتین را در نصف لیوان آب داغ به روش بن ماری حل کنید.
پودر کاکائو را الک کنید تا گلوله ای در آن نباشد.
- شیر، شکر، پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.
شکلات تلخ تخته ای را خرد و به مخلوط بیفزایید.
- مخلوط را بهم بزنید تا شکلات آب گردد و مواد یک دست گردند.
- ژلاتین را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.
- زمانی که دسر از حرارت افتاد و کمی خنک شد، خامه را اضافه کنید و بهم بزنید.
- سپس دسر را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت گردد.
- با لبه چاقو کناره های دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
طرز تهیه کرم شکلات
کرم شکلات نوع دیگری از دسر شکلاتی است که برای تهیه آن به 30 الی 40 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج است.
مواد لازم | |
شیر | یک لیوان |
پودر کاکائو | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 الی 5 قاشق غذاخوری |
شیوه طبخ
- پودر کاکائو را الک نموده و با شیر و شکر مخلوط کنید.
- مخلوط را روی حرارت قرار دهید و دائم بهم بزنید تا به جوش بیاید.
- زمانی که کرم شکلات کمی به غلظت رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
- صبر کنید تا از حرارت بیفتد و در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید پس از آنکه کرم خنک شد، مقداری خلال بادام بو داده شده یا فندوق خرد شده به آن اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
طرز تهیه کرم رانورسه با شکلات
به منظور تهیه این نوع از دسر با شکلات به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج خواهد بود.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 5 عدد |
شیر | یک و یک چهارم پیمانه |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شیوه پخت
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
زرده های تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت گردد.
- پودر کاکائو را الک کنید و با شیر مخلوط کنید.
نصف سفیده های تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا کاملا سفید گردد و از تخم مرغ زنی نریزد.
- را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید.
- سفیده تخم مرغ را به شیر و زرده استفاده نمایید.
- اکنون مایه دسر شکلاتی را در یک قالب گود و نچسب بریزید.
- کرم رانورسه را به روش بن ماری در فر یا روی حرارت شعله اجاق گاز بپزید.
- زمانی که دسر آماده شد، یک خلال دندان یا چنگال در آن فرو کنید، اگر پخته باشد نباید چیزی به چنگال یا خلال دندان بچسبد.
- پس از آنکه کرم آماده شد، صبر کنید تا خنک گردد و آن را در ظرف مناسبی برگردانید.
می توانید کرم را در قالب های یک نفره درست کنید و پس از خنک شدن، با همان ظرف سرو کنید. به علاوه این کرم همراه با چایی به عنوان میان وعده نیز گزینه خوبی خواهد بود.
نکته: طبخ بن ماری در تهیه غذا ها و کرم هایی مورد استفاده قرار می گیرند که نباید مستقیم در معرض حرارت باشند. برای این منظور، ظرف محتوی کرم را در ظرفی حاوی آب قرار دهید. ارتفاع آب در ظرف نباید به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن، آب وارد دسر گردد.
شکلات یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها در تمام جهان است، این خوراکی محبوب در کیک شکلاتی، دسر شکلات و ... کاربرد فراوانی دارد؛ بنابراین اگر به دنبال دسری لذیذ هستید، دسر شکلاتی ایده خوبی خواهد بود. علاوه بر این، سرو دسر با شکلات به دلیل شیرین بودن، بعد از غذا های ایرانی می تواند گزینه خوبی باشد.
منبع: setare.com