طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه
به گزارش تور آلمان ارزان، اندازه مواد تشکیل دهنده نقش مهمی در تهیه یک چای ماسالای عالی را ایفا می نمایند، بنابراین مطمئن شوید که آن ها را درست و با اندازه متناسب اضافه می کنید.
چای ماسالا یا ماسالا چای یک نوشیدنی گرم، خوش طعم و اصیل هندی است. به طور سنتی از پودر چای سیاه، ادویه جات، زنجبیل، شیر و شکر تهیه می گردد. شما ممکن است این چای را در هر گوشه و کنار کشور و بعلاوه در بیشتر خانواده ها پیدا کنید. این چای در دنیای غرب نیز جای دارد. اما روش تهیه ماسالا با شیر به چه صورتی است؟
چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است که با ادویه جات گرم از جمله زنجبیل تهیه می گردد و یک طبع کاملا گرم دارد. اصطلاح ماسالا به ادویه جات و چای به زبان هندی اشاره دارد.
این چای از ترکیب شیر و ادویه جات تند هندی تهیه می گردد. با ترکیب کردن چای سیاه، ادویه جات گرم و زنجبیل دم نموده می توان یک چای ماسالا فوق العاده داشته باشیم. این یکی از رایج ترین نوشیدنی های گرم روزانه است که به وسیله جمعیت زیادی در هند مصرف می گردد.
در کشور هند این نوشیدنی را می توان در رستوران های درجه یک، غرفه های چای و فروشندگان خیابانی خریداری و میل کرد.
طرز تهیه چای ماسالا
طرز تهیه چای ماسالا مخصوصا در یک روز بارانی به این صورت است که اگر می خواهید چای بسیار غلیظی داشته باشید، توصیه می کنم مواد را در شیر به تنهایی دم کنید و یا از نسبت آب و شیر 1: 2 بهره ببرید.
ترکیبات چای ماسالا
پودر چای سیاه: از پودر چای سیاه هندی برای دستیابی به طعم قوی برای طعم این چای استفاده می گردد.
ادویه جات مخصوص: در این دستور از انیسون ستاره ای، هل، میخک، دارچین و دانه فلفل سیاه استفاده شده است.
زنجبیل: طعم گرم و خوبی به چای می دهد.
شیر: شیر برترین طعم را به این چای سنتی می دهد.
شکر قهوه ای: در صورت تمایل می توانید از شکر و یا شیرین نماینده های مورد علاقه خود بهره ببرید.
روش تهیه چای ماسالا
برای تهیه چای ماسالا می توانید از ترکیبات مورد نظر و علاقه خود بهره ببریدف برخی ها با اضافه کردن و کم کردن یک ادویه نیز می توانند این چای را به خوبی تهیه و میل نمایند. حتی می توان آن را شیرین و یا بدون ترکیبات شیرین نماینده میل کرد، پس دست شما در تهیه این چای کاملا باز است و می توانید ترکیبات دلخواه خود را داشته باشید.
ادویه هایی که برای تهیه این چای فوق العاده به کار برده می گردد، معمولا شامل: زنجبیل تازه، هل، دارچین، میخک، دانه های فلفل سیاه، انیسون ستاره ای و … است که همه ان ها ادویه هایی گرم و خوش طعم هستند. تمام ادویه ها را کمی خرد نموده و بهره ببرید.
طرز تهیه
ماسالا یا پودر ادویه: ادویه جات موردنظر خود را یا مخلوط کن به صورت پودر و یا به صورت درشت خرد نموده و کنار بگذارید.
پودر چای: به ظرف موردنظرتان که روی حرارت میانه قرار گرفته است ، 1 فنجان آب و 2 قاشق چایخوری پودر چای سیاه اضافه کنید. آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
ادویه و زنجبیل: بعد از دم آوری چای نوبت به اضافه کردن پودر ادویه خرد شده و زنجبیل است.
شیر: بعد از اضافه کردن ادویه جات 2 فنجان شیر، و در صورت تمایل کمی شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بگذارید مخلوط چای پف کند.
نکاتی بعد از دم آوری چای
بعد از اینکه چای با ترکیبات موردنظرتان آماده شدف آن را از روی حرارت بردارید و در حدود یک دقیقه کنار بگذارید تا مواد و ادویه جات داخل آن کمی ته نشین گردد، سپس مخلوط چای را با یک صافی تمیز فیلتر کنید و داخل فنجان بریزید. بعلاوه می توانید قبل از سرو چای را کف دار کنید.
در صورت اضافه نکردن شکر، می توانید به آن شکر قهوه ای یا سفید اضافه کنید، چون یک طعم سنتی به چای ماسالا می دهد، اما می توانید با عسل، شکر نارگیل و سایر شیرین نماینده های دیگر آن را میل کنید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید