طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز

به گزارش تور آلمان ارزان، چیکن استروگانف با سس مایونز به راحتی آماده می گردد، اما طعم بسیار لذیذی دارد. به علاوه این غذا به علت وجود مرغ، قارچ و سیب زمینی غذای کاملی نیز محسوب می گردد. طعم مطلوب آن تقریبا هر سلیقه ای را مجذوب خود خواهد نمود، به طوری که حتی بچه ها نیز از میل کردن آن لذت خواهند برد.

طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر به دنبال غذایی مقوی، زیبا و اشتهابرانگیز هستید که به طبخ طولانی مدت نیز احتیاج نداشته باشد، چیکن استروگانف گزینه مناسبی خواهد بود. در قرن نوزدهم در کشور روسیه این غذا با گوشت گاو و خامه تهیه می شد، به مرور این غذا به سایر کشور ها نیز سفر کرد. همانطور که این غذا به کشور های مختلفی سفر می کرد، تغییراتی نیز در آن ایجاد می شد، قارچ، ادویه های مختلف و غیره تغییراتی بود که این غذا در طول سفر خود به دور جهان تجربه کرد. به علاوه بیف استروگانف را با مرغ نیز تهیه می نمایند که ما آن را با نام چیکن استروگانف می شناسیم. در ادامه طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز و قارچ توضیح داده می گردد.

مواد اولیه لازم برای تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز

به منظور تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
سینه مرغیک عدد
قارچ4 الی 5 عدد
پیاز2 عدد متوسط
آردیک قاشق سوپخوری سرخالی
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
چیپس خلالییک بسته
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

چند نکته:

  • به جای چیپس خلالی آماده می توانید از سیب زمینی سرخ نموده خانگی نیز بهره ببرید.

  • در صورت تمایل می توانید قارچ را از دستور طبخ این غذا حذف کنید.

طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز

  1. سینه مرغ را بشویید و به صورت خلال های باریک خرد کنید. آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  2. پیاز را خلالی خرد نموده و سرخ کنید.
  3. زمانی که پیازها طلایی شد، مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  4. به تقت دادن مرغ ادامه دهید تا اینکه آب مرغ کاملا تبخیر گردد. سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.
  5. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید، در یک ماهیتابه همراه با مقدار خیلی کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن گرفته گردد. توجه داشته باشید که برای اینکار از ظروف تفلون استفاده نکنید، زیرا برای دریافت آب قارچ نباید به آن روغن اضافه کنید و این ظروف اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب می بینند.

  6. زمانی که آب مرغ تمام شد، قارچ را به آن اضافه کنید.
  7. سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه نمایید.
  8. نصف لیوان آب به غذا اضافه نموده و دائما بهم بزنید که آرد گلوله نگردد. در این مرحله دائما بهم زدن غذا از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا اگر آرد گلوله گردد، دیگر نمی توان آن را از هم باز کرد.

  9. وقتی سس غلیظ شد، غذا آماده است.
  10. آن را در ظرفی بکشید و مقداری از چیپس خلالی را اطراف و روی آن بریزید.
  11. سپس سس مایونز را روی سطح غذا پخش کنید و مقداری چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده نیز روی آن بریزید.

چیکن استروگانف با سس مایونز آماده است و می توانید از میل کردن آن لذت ببرید.

چند نکته:

  • اگر می خواهید خودتان سیب زمینی سرخ نموده را در منزل تهیه کنید، توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را نازک خلال کنید تا در نهایت خشک گردد. راه حل دیگری که برای این منظور می توانید بهره ببرید، این است که پس از خلال کردن سیب زمینی ها، آن ها را همراه با مقداری آب روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا یکی دو جوش بزنند. سپس سیب زمینی ها را در آبکش بریزید و زمانی که آب اضافه آن ها گرفته شد، سرخ کنید. با این روش سیب زمینی ها طعم بهتری پیدا نموده و کاملا سرخ می شوند.
  • در صورت استفاده از خامه به جای سس مایونز، غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید، زمانی که هنوز گرم است (داغ نباشد) خامه را روی آن قرار دهید تا با حرارت غذا کمی نرم گردد. اگر خامه را هنگامی که غذا روی حرارت شعله اجاق گاز است، اضافه کنید، حرارت زیاد باعث فاسد شدن خامه شده و نمی توانید غذا را مصرف کنید.
  • دستور تهیه بیف استروگانف مشابه چیکن استروگانف است، فقط به جای استفاده از مرغ باید از گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک نموده بهره ببرید. همچنین مدت زمان مورد احتیاج برای پخت گوشت، نسبت به سینه مرغ بیشتر است.

در دستور تهیه اصلی چیکن استروگانف به جای سس مایونز باید از خامه استفاده گردد، اما از آنجایی که شاید طعم خامه در این غذا با ذائقه ایرانی هماهنگ نباشد، می توانید از سس مایونز نیز بهره ببرید. بسته به سلیه خودتان می توانید ادویه های دیگری نیز به این غذا اضافه کنید، اما طعم این غذا آنقدر لذیذ است که احتیاجی به ادویه ای به جز فلفل نخواهد بود. اگر به هر دلیلی نمی توانید یا تمایل ندارید که گوشت قرمز بهره ببرید، اما به بیف استروگانف نیز علاقه دارید، چیکن استروگانف با سس مایونز گزینه مناسبی برای طبخ است. این غذا بسیار لذیذ است و حتی می توانید برای مهیمانی ها نیز آن را سرو کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 20 اسفند 1399 بروزرسانی: 20 اسفند 1399 گردآورنده: berlinro.ir شناسه مطلب: 1698

به "طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید